Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 5
Ga naar:   

robert gesink!!!

27 november 2011
Vandaag heb ik dan eindelijk robert gesink in het echt ontmoet! ik was heel de morgen al hieperdepieper,en heb van pure zenuwen maar een mooie tekening gemaakt voor robert!
Ik heb een mooie fiets en een baby getekend...omdat robert gesink binnenkort ook papa wordt!
we waren nog geen halve minuut binnen bij de radstake en mijn doel was bereikt!!! op de foto met robert!!!!
vervolgens heb ik mijn tekening gegeven,en uitgelegd aan robert wat het allemaal inhield! zo heb ik zo'n 10 minuten staan wijsneuzen met nederlands grootste wielrenner op dit moment!
Dat er nog meer bekenden waren is mama en mij volledig ontgaan...want later bleek dat we ongeveer een uur naast jeroen blijlevens hebben gestaan! :)
Hier is de foto van mij en robert! Cool he?

groetjes!
Niels

in het bos..in het bos....

13 november 2011
hallo! daar ben ik weer,even denken hoor....wat heb ik allemaal weer beleefd de laatste tijd.
Ik ben met papa en mama heel vaak naar het bos geweest,heerlijk jakkeren in de herfstbladeren,en beukenootjes zoeken! en! we hebben laatst ook nog een vliegensvlugge eekhoorn gespot in het bos!
de laatste keer ben ik bij de abdij geweest,daar wonen de benedictijnse monniken,ik zei tegen mama en papa dat die meneren een jurk aan hadden,die moesten daar wel om lachen!
De abdij staat in een heel mooi en groot bos,en daar heb ik dan eiiiindelijk kabouter spillebeen z'n huis gezien! mama zei dat ik er wel naar mocht kijken,maar niet aan moest raken,die paddestoel is namelijk heel erg giftig! afblijven dus! kijken doen we met de oogjes zeg ik dan!(met bijbehorend vingertje omhoog)

Sinterklaas heb ik op zaterdag 12 nov.ontmoet,hij kwam aan in varsseveld,en ik heb keihard gezongen,en handen vol pepernootjes gekregen(en meteen opgegeten) die zwarte pieten zijn best eng om te zien,maar ze waren best lief! ik had van mama een zwarte pietepet gekregen,en die heb ik nu ongeveer de hele dag op!
En de volgende morgen zat er echt een kadootje in mijn schoen! ik heb een spelletje gekregen,want spelletjes doen met papa en mama vind ik heeeeel erg leuk! ik  maak papa inmiddels in met mens erger je niet! Goed he?

een egel thuis

31 augustus 2011
Vanmiddag toen ik uit school kwam hebben we een egel gevonden op het schoolplein,eigenlijk had mama hem al eerder gezien,maar samen met mama heb ik besloten hem mee te nemen naar huis,en vandaar uit hem naar een egelopvang te laten brengen.
mama zegt dat het een zieke egel was,want normaal kan je een egel niet oppakken zonder dat hij wegrent of zich oprolt. van de juf kregen we een schoenendoosje,en ik heb m achterop de fiets keurig netjes vastgehouden tot we thuis waren. Daar heeft mama eerst geprobeerd wat teken te verwijderen,maar die waren zo groot,en zaten zo vast dat het onbegonnen werk was.
Mama heeft toen de opvang in Halle gebeld,en samen met buurvrouw Tini hebben we egel toen weggebracht. De mevrouw daar was heel aardig,en zei dat het wel goed kwam met het egeltje,hij zou een paar daagjes onder een warme lamp komen,en een antibiotica kuurtje krijgen,en dan zouden ze hem weer loslaten.
het was een heel avontuur,en omdat ik zo netje had geholpen om egeltje te verzorgen hebben we toen we weer thuis kwamen lekker koekjes gebakken en versierd.Dat was heel leuk en gezellig,en ik heb flink gesnoept van de koekjes ;)
het was dus een stekelig spannende middag,met een zoet einde!
groetjes van NielsBBQ-en bij martin

30 augustus 2011
afgelopen zaterdag ben ik met papa en mama naar martin z'n mama gefietst,en daar hebben we met alle vrienden en vriendinnen heerlijk gebarbequed! we hebben met z'n allen onder de grote carport gezeten,en er waren voor ons allerlei leuke dingen te doen,er was bijvoorbeeld een  heel groot 4 op een rij spel.maar de tuin is daar veeeeel spannender...een hele grote tuin,met een hele grote vijver barstensvol met kikkers. Met mijn vriend hielke heb ik de hele middag gestoeid en gejakkerd in de tuin,en ik zag er savonds dan ook behoorlijk grasgroen uit! gelukkig helpt een bad weer om schoon te worden,en mama heeft mijn kleren ook weer schoon gekregen.

Mama heeft deze week dagritme-kaartjes gekocht,want ik ben soms erg in de war met de tijd,ik snap er soms niks van...straks,zometeen,morgen...ingewikkeld allemaal,en dan word ik soms boos omdat ik er helemaal van slag van raak soms. Met de dagritmekaarten word het allemaal een stuk duidelijker,en word ik ook wat rustiger en geduldiger.De juf vond het ook een goed idee,omdat we op school ook met kaartjes werken,en als mama en papa dat thuis nu ook voor mij doen word de dag wat overzichtelijker voor mij! :)

groetjes! tot de volgende keer
Niels

niels als muis!

23 augustus 2011
Hallo!

zaterdag 20 aug.2011 mocht ik dan eindelijk meedoen met de optocht,samen met alle kinderen uit mijn klas werd ik smorgens vroeg op school als muis verkleed en gesminckt.
normaal heb ik een ****hekel aan smincken,maar nu vond ik het ineens toch wel heeeeel erg leuk!
en ik was hartstikke trots op mijn nieuwe look!
Tijdens de optocht heb ik naar iedereen staat zwaaien alsof ik de koning was! en heel veel mensen hebben mij gezien....ik was dan ook helemaal hieperdepieper toen ik smiddags weer door mama werd opgehaald.
Smiddags ben ik toch nog met papa naar de kermis geweest,waar ik in de BOKS auto's ben geweest,dat vond ik helemaal het einde....mama wat minder,maar mama moet niet zo zeuren ;)
Op zondag 21 aug. ben ik met papa en mama naar de grote mensen tenten geweest,en heb ik geverft en gezongen met de band "warboel"
ik had het echter alweer snel gezien daar,al die grote mensen en de ontzettende herrie....met mama ben ik toen weer richting de atracties gegaan,en daarna lekker naar huis,waar ik van mama lekker patatjes en een frikandel kreeg,en daarna ben ik lekker gaan slapen.....
dat was de kermis...TOT VOLGEND JAAR!!
foto's van de optocht staan in het foto-album!

groetjes
Niels


Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.